27 Ocak 2014 Pazartesi

Koskocaman bir yıl oluvermiş

  8 Ocak 2013. evraklarımızı teslim edip, il dernekler müdürlüğünden 61-020-126 kütük no ile kuruluş belgemizi aldığımız tarih.

Bir çırpıda koskoca bir yılı geride bıraktık. Neler yaptık, neler yaşadık, neler gördük bu sürede.

Sayımız katılan arkadaşlarımız, kardeşlerimizle arttı. Yıl sonunda hoş bir rastlantı ile 61 üye sayısına ulaştık. Bu gerçekten ilginç bir rastlantı oldu.

Eylül ve ekim aylarında 4 öğrencimize burs verebilmeye başladık. Bu bize şevk verdi. Sanki tünelin ucunda ışık görünmüş gibi güven duyduk, başladığımız işten haz alır olduk.Mutlu olduk.

Mezunlarımıza ulaşmaya çalıştık, derneğimizi ve amaçlarımızı anlattık. Bolca sosyal medya denilen yeni elektronik ortamları kullandık. Ve sosyal medyanın gücünü gördük. Bir gün hesabımıza bir miktar para yattığını gördük. Antalya Finike'den bir psikiyatrist hanımefendi (Gözde Bacık Yaman), mezunumuz, kardeşimiz aidatını yatırmış ve bu yapılanmadan çok memnun olduğunu söyleyerek bizi de mutlu ve umutlu etti. Çevresinde ki mezunlarımıza ulaşma ve derneği, amaçlarımızı anlatma görevi kendisinin oldu.

Yine bir gün banka hesabımıza bir öğrencinin bir yıllık burs miktarı kadar para yattığını gördük. Merak ettik, aramadan haber vermeden bu kadar para yatar mı diye. Mezun kardeşimiz bize göndereceği ile aldığı eve ödeyeceği taksiti karıştırmış. Hemen kendisine ev taksitini iade ettik, tabii.

Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyelerinden Y.Doç.Dr. Ayhan KARADAYI üçüncü sınıf öğrencilerinin bir kısmına hayalimizde ki öğrenci yurdu projesini ödev olarak verdi. Bu aralar proje teslim zamanları. Projelerin detaylarını ve fotoğraflarını burada paylaşırım.

Eğer siz de KTU Tıp Fakültesi Mezunu iseniz bize katılınız. Eğer mezununuz değilim ama aralıklarla bir tıp öğrencisinin harçlığına katkıda bulunabilirim diyorsanız  IBAN:TR 1000 0320 0000 0000 1266 2994 buyrun.
Alıcısı "KTU Tıp Fakültesi Mezunları Derneği".  Ve emin olunuz ki gönderiniz kuruşu dahil öğrencilerindir.

Şimdilik bu kadar. (Bu sene daha sık yazmaya söz veriyoruz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder